Behandling, foredragog undervisning

Få nye ideer og inspiration til børns sansemotoriske udvikling, eller Kranio-sakral terapi og afspændingsbehandling til både børn og voksne.

Læs mere her

Kurser og foredrag

Jeg holder kursus, foredrag og oplæg om børns sansemotoriske udvikling, og dermed også deres mentale sundhed. Når man understøtter barnets grundlæggende sanser, giver det bedre trivsel for barnet og omgivelserne. Derfor er dette emne utroligt vigtigt.

Læs mere her

Sansemotorisk afklaring

God motorik er vigtig for dit barn. Det er en forudsætning for indlæring og koncentration samt barnets evne til at indgå i sociale relationer. Jeg kan hjælpe med at styrke dit barns motorik og koncentration via motorisk afklaring, og dermed give bedre trivsel for barnet, og ro til hele familien.

Læs mere her

Afspænding af kroppen

Afspændingsbehandling lindrer mange belastningsskader og spændte muskler. Denne behandlingsform er for dig som gerne vil bearbejde stress, spændingshovedpine, søvnløshed, diffuse smerter, mental træthed eller sportsskader.

Læs mere her

Kranio-sakral terapi for babyer

Jeg kan hjælpe dit barn til bedre søvn og mere ro

Har dit barn symptomer på kolik, søvnbesvær, ammeproblemer eller skævt hoved? Så kan jeg hjælpe, har mange års erfaring i behandling af spædbørn, babyer og større børn, i mit virke som Kranio-sakral terapeut.

Læs mere her

Gavekort til afspændings- og kranio-sakral behandling, den perfekte gave til en du holder af. Kontakt mig her, og få tilsendt dit gavekort.

Ja tak, jeg vil gerne give et gavekort

Det siger mine kunder ...

Afspændingsterapi til muskelspændinger og stress

Dette er en behandlingsform som lindrer mange belastningsskader og spændte muskler, men som også kan anbefales som rent velvære og afspænding.

Læs mere her

På min Facebook eller Instagram side kan du finde masser af inspiration til leg med dit barn, samt andre gode øvelser til børn og voksne

Min FaceBook sideMin Instagram side

Lene Knudsen

Som uddannet kranio-sakral terapeut, afspændingspædagog og motorikvejleder har jeg gennem mange år opnået stor erfaring og har opbygget stærke kompetencer indenfor alle områder omkring kroppens bevægelsesdynamik.

I hele mit karriereforløb har jeg undervist i almen kropsforståelse, afspænding og bevægelse. Jeg tilbyder forskellige ydelser som alle har udspring i kroppen, kranio-sakral og afspændings behandling samt motorikvejledning. Min spidskompetence er børn i alle aldre, og jeg kan hjælpe hvis dit barn ikke er i trivsel.

Jeg er en erfaren og myndig person, men lattermild og god til at sætte trygge og tillidsfulde rammer for de personer jeg samarbejder med.

Som motorikvejleder tilbyder jeg test af børn med koncentrationsbesvær eller motoriske vanskeligheder. Tilbyder også behandling til voksne med hovedpine, søvnløshed, muskelspændinger og stress. Derudover udfører jeg arbejdspladsindretning for virksomheder.

Læs mere her
Artikel - behandling kranio-sakral terapi spædbarn. Kranio-sakral terapi for babyer med kolik, søvnbesvær og ammeproblemer

De små skrigebørn

Startproblemer med amning, kolik og kranio-sakral terapi Startproblemer – det lille spædbarn vil ikke falde til ro og græder rigtig meget. Forældrene kan ikke mere, de er udmattede.

Læs artiklen
Kranio-sakral terapeut, afspændingspædagog og motorikvejleder

Baby kranio-sakral behandling

Er din baby urolig og græder meget? Jeg kan hjælpe dig hvis din baby har kolik, er urolig, sover dårligt, græder meget eller har problemer med at amme.

Se videoen

Et sansemotorisk forløb

Dorte Møller som er mor til David, der blev født 2 mdr. for tidligt, fortæller om de udfordringer, som fik familien til at prøve motorisk afklaring ved skolestart, med stor succes.

Læs artiklen