Kranio-sakral terapi for babyer med kolik, søvnbesvær og ammeproblemer. Kranio-sakral behandling for babyer, Kranio sakral terapi, kranio-sakral behandling.

Kranio-sakral terapi

Har dit barn symptomer på kolik, søvnbesvær, ammeproblemer eller skævt hoved? Så kan jeg hjælpe, har mange års erfaring i behandling af spædbørn, babyer og større børn, i mit virke som Kranio-sakral terapeut.

Læs mere her

Sansemotorisk afklaring

God motorik er vigtig for dit barn. Det er en forudsætning for indlæring og koncentration samt barnets evne til at indgå i sociale relationer. Jeg kan hjælpe med at styrke dit barns motorik og koncentration via motorisk afklaring, og dermed give bedre trivsel for barnet, og ro til hele familien.

Læs mere her

Afspænding af kroppen

Afspændingsbehandling lindrer mange belastningsskader og spændte muskler. Denne behandlingsform er for dig som gerne vil bearbejde stress, spændingshovedpine, søvnløshed, diffuse smerter, mental træthed eller sportsskader.

Læs mere her

Ergonomi

Har du brug for en individuelt tilrettet arbejdsplads, som understøtter gode vaner? Jeg rådgiver virksomheder, institutioner og private om ergonomiske løsninger, underviser i korrekt brug af kroppen, og rådgiver om indretning af arbejdsstationer og fysiske miljøer.

Læs mere her
Motorik for skolebørn, motorisk afklaring, uroligt barn, Børn og motorik

Jeg laver også kurser, foredrag og undervisning
til både private, grupper og firmaer

Læs mere her