Kranio-sakral terapeut - Afspændingspædagog - motorikvejleder

Kranio-sakral terapeut, afspændingspædagog og motorikvejleder

Mangler du nogle gode hænder til dit barns eller din egen krop? Jeg har mange års erfaring som kranio-sakral terapeut, og min spidskompetence er babyer. Det gode børneliv og trivsel ligger mig meget på sinde.

I hele mit karriereforløb har jeg undervist i almen kropsforståelse, afspænding og bevægelse. Jeg har undervist unge og ældre, såvel raske som syge med specielle krav. Jeg er en erfaren og myndig person, men lattermild og god til at sætte trygge og tillidsfulde rammer for de personer jeg samarbejder med.

Jeg er en stor kapacitet inden for områderne: behandling af spædbørn/børn, motorisk afklaring og undervisning i børns motoriske udvikling. Som kranio-sakral terapeut og motorisk vejleder, har jeg i mange år arbejdet med børn og deres motoriske udvikling, hvilket har givet mig stor viden på feltet. Jeg tester og behandler alle typer af børn, unge mennesker og selv voksne med udfordringer. I dag løser jeg flest opgaver indenfor børneområdet, men syntes det er en skøn afveksling at komme ud til virksomheder og udføre ergonomisk rådgivning.

Som behandler har jeg gennem årene udviklet min egen behandlingsform. På baggrund af de erfaringer som uddannelser, diverse kurser og et langt arbejdsliv har bidraget med. Har arbejdet på plejehjem, aftenskoler og institutioner, hvor jeg i mere end 20 år har undervist i almen kropsforståelse, afspænding og bevægelse.

Jeg er fast underviser på Vends Motorik og Naturskole i Middelfart. Hvor jeg underviser kommende motorikvejledere og motorikassistenter. Og har i 19 år været fast tilknyttet som underviser på Apa i København, de sidste mange år med hovedvægt på de små børns motoriske udvikling. Fungerer desuden som supervisor for andre motorikvejledere, og sparre gerne med andre faggrupper, så vi i fællesskab kan øge børns trivsel.

Jeg rådgiver også små og store virksomheder om indretning af arbejdspladser og fysisk arbejdsmiljø. Og kan i den forbindelse bidrage til et sundere arbejdsliv og glade medarbejdere.

Ring til mig, hvis du har brug for hjælp. Så jeg kan bedømme, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Kærlig hilsen,
Lene Knudsen

Lene Knudsen har stor erfaring med børn som har trivselsproblemer. Kranio-sakral terapi for babyer med kolik, søvnbesvær og ammeproblemer