Kranio-sakral terapeut - Afspændingspædagog - motorikvejleder

Kranio-sakral terapeut, afspændingspædagog og motorikvejleder

Mangler du nogle gode hænder til dit barns eller din egen krop? Jeg har mange års erfaring som kranio-sakral terapeut, og min spidskompetence er babyer. Det gode børneliv og trivsel ligger mig meget på sinde.

I hele mit karriereforløb har jeg undervist i almen kropsforståelse, afspænding og bevægelse. Har undervist unge og ældre, såvel raske som syge med specielle krav. Jeg er en erfaren og myndig person, men lattermild og god til at sætte trygge og tillidsfulde rammer for de personer jeg samarbejder med.

Jeg har stor erfaring inden for områderne: behandling af spædbørn/børn, motorisk afklaring og undervisning i børns motoriske udvikling. Som kranio-sakral terapeut og motorisk vejleder, har jeg i mange år arbejdet med børn og deres motoriske udvikling, hvilket har givet mig stor viden på feltet. Jeg tester og behandler alle typer af børn, unge mennesker og selv voksne med udfordringer.

Har været fast tilknyttet som underviser på APA i København i 19 år, med hovedvægt på de små børns motoriske udvikling. Fungerer også som supervisor for andre motorikvejledere, og sparre gerne med andre faggrupper, så vi i fællesskab kan øge børns trivsel.

Rådgiver også små og store virksomheder om indretning af arbejdspladser og fysisk arbejdsmiljø, og kan i den forbindelse bidrage til et sundere arbejdsliv og glade medarbejdere.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale, hvis du har brug for hjælp.

Kærlig hilsen, Lene

Lene Knudsen har stor erfaring med børn som har trivselsproblemer. Kranio-sakral terapi for babyer med kolik, søvnbesvær og ammeproblemer

På min Facebook eller Instagram side kan du finde masser af inspiration til leg med dit barn, samt andre gode øvelser til børn og voksne

Min FaceBook sideMin Instagram side