Kranio sakral, Kranio-sakral terapi for babyer - få hjælp til kolik og ammeproblemer

Kranio-sakral terapi

Jeg har siden 2007 arbejdet som kranio-sakral terapeut og har behandlet spædbørn, babyer og børn i alle aldre. Behandlingen sker ved blide tryk og bevægelser på kroppen.

Kranio-sakral terapi til spædbørn
Har din baby kolik, er urolig, sover dårligt, græder meget eller har problemer med at amme. Hvis du føler at der er et eller andet galt, så kontakt mig og hør hvordan jeg kan hjælpe.
Læs mere her …

Kranio-sakral terapi til børnehavebørn og skolebørn
Mange større børn har jævnligt hovedpine, søvnproblemer eller muskelsmerter eller svært ved at følge med i timerne. Du skal tage dit barns smerter alvorligt. Krop og psyke hænger nøje sammen, derfor er det vigtigt, at barnet bliver afspændt og får ro og velvære i kroppen.
Læs mere her …

Kranio-sakral terapi til voksne
Jeg behandler typisk voksne med piskesmæld, hjernerystelse, stress med mere. Du vil i løbet af første behandling mærke ro i kroppen og fornemme, at du på ny kan trække vejret dybt. Du vil opleve, at der kommer liv i kroppen, og at din trivsel bliver bedre. De fleste voksne har behov for flere behandlinger, før gamle symptomer er væk.
Læs mere her …

Kranio-sakral behandling - mange års erfaring i behandling af spædbørn. Kranio-sakral terapi for babyer med kolik, søvnbesvær og ammeproblemer

Det siger mine kunder ...Kranio-sakral terapi til spædbørn

Jeg har mange års erfaring med behandling af babyer og små børn. Med hænderne gives meget blide tryk og bevægelser, der afspænder muskler og bindevæv, så der kommer mere liv og bevægelighed i kroppen. Det giver ro i nervesystemet. Mange børn nyder behandlingen, som kan starte, når barnet er få dage gammelt. Du vil kunne mærke resultatet efter få behandlinger.

Vent ikke med at se tiden an, men kontakt mig og hør hvordan jeg kan hjælpe dit lille barn.

Jeg kan hjælpe når dit barn:
•  ikke får søvn nok
•  har problemer med at amme
•  er uroligt og græder mere end andre børn
•  har symptomer på kolik
•  ikke vil ligge på maven, så hovedformen og krop er skæv
•  kun vil dreje hovedet til den ene side
•  har problemer med fordøjelsen
•  er født med sugekop

Pris 600 kr. pr. behandling. Varighed ca. 45 minutter.
Der gives som udgangspunkt ikke offentligt tilskud.

Kranio-sakral terapi til børnehave- og skolebørn

Børnehavebørn
Når der er tale om børnehavebørn, kan nogle af problemerne være ubehandlede skævheder fra fosterlivet eller fødslen. Disse bliver tydeligere i takt med, at barnet vokser og måske begynder at agere anderledes end jævnaldrende.

Problemerne kan vise sig som:
•  et mærkeligt løb
•  barnet kan virke stive i ét eller begge ben
•  besvær med at bevæge hovedet frit
•  dårlig balance
•  barnet klager over diffuse smerter
•  vanskeligheder med fordøjelsen
•  søvnbesvær m.m

Dit barn kan også havde været ude for et fald, der har bevirket et kraftigt slag på kroppen. Dette kan give skævheder i hele skelettet, som ikke er til at se med det blotte øje. Det er sådan med kroppen, at selv om vi har bearbejdet et traume mentalt, så husker musklerne. Efter et fald, vil slaget sidde i knogler, muskler og bindevæv længe efter faldet. Først når kroppen er blevet ”befriet” fra slaget, kan kroppen yde optimalt igen.

Skolebørn
For skolebørn gælder for så vidt det samme som beskrevet ovenfor. En del børn kommer til mig på grund af koncentrationsbesvær. De bliver urolige i løbet af dagen, har svært ved at følge med i timerne og kan have svært ved at lære de sociale koder. Nogle af dem lider også af søvnbesvær eller skal bruge lang til at falde i søvn. Vi kalder disse symptomer for overbelastning.

Mange børn bekymrer sig langt mere end vi voksne tror. Bekymringer som f.eks. at morfar er syg, legekammeratens fugl er død, skolelæreren har fri og der er vikar de næste uger, det er tid til at bytte plads i klassen osv. Kan i barnets verden være et bjerg der skal bestiges, og som de skal have hjælp til.

Kroppen skal fungere optimalt, før hjernen kan tage ny læring til sig. Hvis det motoriske og psykiske grundlag ikke er i orden, kan vi ikke regne med, at barnet kan lære nye færdigheder.

De typiske årsager til, at skolebørnene kommer til mig er:
•  Faldulykker, f.eks. på trampolin, cykel, til fodbold eller parkour
•  Angst
•  Faglige udfordringer
•  At barnet er særligt sensitiv
•  Ondt i kroppen
•  Generel mistrivsel
•  Problemer med fordøjelsen
•  Lavt selvværd

Pris 675 kr. pr. behandling. Varighed ca. 45 minutter.
Der gives som udgangspunkt ikke offentligt tilskud.

Kranio-sakral terapi til voksne

Den helt ideelle behandlingsform hvis du har pådraget dig et whiplash, hjernerystelse, lider af migræne, kæbespændinger, akut opstået smerte, søvnløshed eller stress.

Når uheldet er ude
En ulykke kan medføre alvorlig skade på muskler og led. Et slag i hovedet, en forstuvet fod, et fald af hesten, skistyrt eller trafikuheld kan medføre alvorlige piskesmæld/whiplash-skader.

Nogle mennesker kan længe efter uheldet have mange smerter. Flere oplever forværring efter selv små belastninger. Behandlingen har en gavnlig effekt på dette. Det der fysisk sker er, at musklerne spændes, og bindevævet trækker sig sammen omkring musklerne. Det resulterer i begrænset bevægelighed og nedsat blodcirkulation, som kan give mange smerter.

Kranio-sakral terapi kan afhjælpe eller helt fjerne disse belastninger og lindre symptomerne, så din krop fungerer normalt igen.

Stress
Stress kan blive resultatet af ubehandlede traumer eller være et symptom på længerevarende overbelastning af mental karakter.

Stress i en kort periode er ikke farlig eller livstruende. Men den ubehandlede stress kan give uro i kroppen. Når uroen tager over, får du svært ved at koncentrere dig og sociale relationer kan være vanskelige. De unødige spændinger kan behandles og begrænses, så du kan få mere ro i kroppen.

Pris 850 kr. pr. behandling. Varighed 55 minutter.
Der gives som udgangspunkt ikke offentligt tilskud.

Share

Det er hårdt for kroppen at have små børn,
forkæl dig selv med en afspændingsbehandling

Læs mere her