Persondatapolitik

I forbindelse med ikrafttrædelsen af den nye persondata lov som blandt andet omhandler opbevaring af personlige oplysninger, vil jeg bede om mine klienters samtykke for at opbevare disse informationer.

Lene Knudsen, opbevarer og behandler de personoplysninger som sikrer at klienten får den optimale behandling og vejledning i forbindelse med behandling, motorisk afklaring, udarbejdelse af træningsvejledning og rapport skrivning og kursus virksomhed.

Hvis klienten modtager behandling, herunder kranio sakral terapi og afspændings behandling opbevares fornavn og telefonnummer på papir og/eller elektronisk.

Hvis klienten er i motorisk afklarings forløb hos mig vil jeg – Lene Knudsen – opbevare historik over min behandlinger.

Derudover gemmer og behandler Lene Knudsen nedstående oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • CPR nummer
  • E-mail adresse

Alle oplysninger vil bliver opbevaret på papir og/eller elektronisk.

Hvis klienten er i et motorisk afklarings forløb, vil spørgeskema og diverse træningsvejledninger og rapport udarbejdelse bliver opbevaret på min pc, hvor der tages sikkerheds kopi jf. gældende lov.

Jeg gemmer sagsark indtil 2 år, efter afsluttet behandlingsforløb.

Når jeg sender rapporter til klienten eller offentlige instanser vil dette blive sendt med password sikret mail som kan åbnes med det aftalte kodeord.

Klienten kan til enhver tid tilbagekalde sit samtykke, uden at det får indflydelse på klientens behandlinger. Det vil dog medføre at jeg ikke kan se tilbage på klientens historik, vedrørende behandling hos mig.

Tilbagekaldelse af, modificering af og/eller sletning af samtykke kan ske skriftligt ved fremsendelse brev til:
Lene Knudsen, Olufsvej 6A, 2100 København Ø.