Ergonomi. Rådgiver om indretning af arbejdsplads

Ergonomi

Jeg rådgiver i ergonomi, om indretning af arbejdspladser og fysisk arbejdsmiljø, og kan skabe en individuelt tilrettet arbejdsplads som understøtter gode vaner, samt vejlede til mere hensigtmæssige rutiner for den enkelte medarbejder. Et tiltag som vil bidrage til et sundere arbejdsliv og glade medarbejdere.

I store dele af det moderne arbejdsliv udføres arbejdet med ensidigt gentagne belastninger. I kontormiljøet sidder man foran skærmen eller skærmene og udfører de samme små bevægelser dag ud og dag ind, hvilket giver belastningsskader. Det er ikke nødvendigt at have tunge løft for at pådrage sig skader.

Mine ydelser kan afhjælpe utilsigtede arbejdsbelastninger og øge medarbejdernes velvære og trivsel. Indretning af en arbejdsplads indebærer en individuel gennemgang af medarbejderens arbejdsstation. Jeg etablerer en kropsvenlig og ergonomisk korrekt arbejdsplads med henvisning til specifik brug af arbejdsredskaberne.

Hvis medarbejderne har behov, vil jeg ligeledes rådgive i konkrete øvelser, der skal afhjælpe eller forebygge arbejdsbelastninger. Der udarbejdes en kort rapport for rådgivningen som dokumentation i forhold til Arbejdsmiljøtilsynet.

Kontakt mig og få mere at vide om hvordan jeg kan hjælpe dig eller dine medarbejdere.

Prisen for 1 time er 875 kr. ekskl. moms

Arbejdsstillinger - husk pauser og den stående arbejdsstilling
Share

Det siger kunderne ...

Ergonomi korrekt sidestilling ved kontorbord