Lene Knudsen - Kursus, foredrag og undervisning, Børn og motorik

Kurser, foredrag og undervisning

Foredrag og kurser

Jeg holder kursus, foredrag og oplæg om børns sansemotoriske udvikling. Har gennem mange år beskæftiget mig med dette vigtige emne, og været tilknyttet forskellige projekter. Når man understøtter barnets grundlæggende sanser, giver det bedre trivsel for barnet og omgivelserne. Derfor er dette emne utroligt vigtigt.

Skræddersyede kurser
Jeg skræddersyr gerne et kursus til jer, i den forbindelse skal i spørge jer selv om følgende:
•  Hvilke emne vi I gerne have jeg taler om?
•  Hvad vi I gerne have ud af det?
•  Hvor mange timer er der til rådighed?
•  Har I erfaringer eller udfordringer som ønskes belyst?

Personalemøde temadag

Ønsker I at få mere viden om børns sansemotoriske udvikling, kan I ved 3-6 timers foredrag blive lidt klogere, og få redskaber til at ændre jeres hverdag med børnene. Ændringer som gør det sjovere at gå på arbejde, og sjovere for børnene at være sammen med jer.

Hvis I ønsker at vide mere om børn med særlige behov
Uanset hvilke udfordringer barnet har, er det muligt at skabe bedre trivsel med sansemotoriske tiltag. Jeg har stor viden om alle typer børn, såsom:
•  Præmatur børn
•  Særlig sensitive/signalstærke børn
•  Diagnose børn
•  Børn med generelle trivselsproblemer

Kontakt mig, så vi i fællesskab kan finde den bedste model til jer.

Foredrag eller kortere oplæg

Velegnet til forældremøde, hvis I som institutionspersonale syntes, at det er vigtigt at viderebringe viden om børns motorik:

•  Hvordan kan forældre give deres barn de bedste forudsætninger for udvikling og læring
•  Hvordan kan barnet understøttes i de sociale relationer til andre børn
•  Hvordan kan man få barnet til at koncentrere sig bedre?

Børns motoriske udvikling er mit speciale
Jeg formidler min viden på et niveau og med et sprogbrug, hvor alle kan følge med. Mit mål er, at alle deltagere går hjem med mange nye ideer og større forståelse for barnets motorisk udvikling. Udviklingen kommer ikke altid af sig selv, men det er altid muligt at gøre en forskel, som vil bidrage til udvikling og bedre trivsel.

Undervisning i mødre- og fædregrupper

Jeg kan tilbyde et anderledes mødre-/fædregruppe træf, hvor jeg underviser forældre og børn fra 0-12 måneder. Børnene skal helst være jævnaldrene, men det er ikke et krav.

I får en time med sjove lege og inspiration til at styrke jeres børns motoriske udvikling, til glæde for både børn og voksne. Lad os finde begejstringen frem ved at lege. Det skal være sjovt at være både baby og forældre, derfor lægger jeg op til at alle er aktive i løbet af timen. Samtidig får I lidt teori om, hvorfor og hvordan babyer skal stimuleres, så I kan stimulere deres motoriske udvikling.

Jeg kommer også gerne ud til specialgrupper. Det kan være præmaturgrupper, sårbare børn eller andre med behovet. I skal sørge for et sted hvor vi kan være. Det behøver ikke være en gymnastiksal, det kan sagens være en stue.

For 5 deltagere koster én time 900 kr.
Bor I uden for København kommer kørsel oveni.

Ring gerne til mig hvis I er blevet nysgerrige.

Det siger mine kunder ...